سس رنچ شبیه سس مایونز است که نوعی سس سالاد است. سس رنچ دلپذیر از انواع چربی ها، پروتئین ها و سبزیجات تشکیل شده است. برخی افراد بر این باورند که سس دامداری سالم تر از سس مایونز است زیرا سدیم کمتری دارد و چربی های سالم بیشتری دارد.
سس رانچرو یک سس مبتنی بر پیاز و گوجه فرنگی است که با ترکیبی از فلفل چیلی و سبزی ترکیب می شود.
این غذا در غذاهای مکزیکی و تکس مکزیک، به ویژه در اطراف مرز جنوبی ایالات متحده و مکزیک، محبوب است. به دلیل طعم باورنکردنی و تطبیق پذیری آن، به سرعت در سراسر ایالات به شمال گسترش یافته است.
اگر تا به حال Huevos Rancheros خورده باشید، سس ranchero را چشیده اید! روی آن سس زرشکی کاملا لذیذ است.
یا، اگر از تاکو بل بازدید کرده اید، ممکن است نوع دیگری از چاشنی عرضه شده در آن ساشه های کوچک را که می توانید روی تاکوهای خود پخش کنید، تجربه کرده باشید.
چیزی به طعم الهی مانند سس Ranchero مطمئناً سزاوار توجه بیشتری است!
سس رانچرو معمولاً از گوجه فرنگی، فلفل چیلی، پیاز، سیر، گشنیز و مخلوطی از گیاهان و ادویه ها درست می شود.
با این حال، انواع مختلفی از این سس وجود دارد. با این حال، همه آنها در درجه اول گوجه محوری هستند.
درست کردن سس رانچرو بسیار ساده است و با ترکیبات غنی و معطر آن، میبینید که آن را روی همه چیز میریزید تا طعمی عالی داشته باشید.
برای هر طرفدار آشپزی آتشین یا تند، دستور تهیه سس ranchero مناسب یک نیاز است.
اما بسته به دستور غذا طیفی دارد.
چه مواد مورد استفاده و چه مقدار آنها هیچ دو سس ranchero دقیقاً یکسان نیستند.
هنگام تصمیم گیری بین پونه کوهی خشک مکزیکی و پونه کوهی خشک استاندارد، بهتر است با مکزیکی (در صورت امکان) استفاده کنید زیرا طعم عالی و سنتی مکزیکی به سس می دهد.