شکلات شیری روشن جان یک نوزاد را نجات داد

طعم واقعی شکلات شیری روشن شیرین و کره ای با رایحه ای از وانیل و شیر تازه دارد. حتی زمانی که شیرینی جامد باقی می ماند، بافت آن صاف و ذوب است و برخی از نسخه ها ممکن است دارای نت های گلی و عسل و خامه شیرین باشند.

شکلات شیری را مانند هر نوع شکلات دیگری به دسر تبدیل کنید. طعم آن متفاوت است اما می تواند تفاوت های ظریف دیگری را به انواع شیرینی ها اضافه کند.

تراشه های شکلات شیری خرد شده یا سفید را در کوکی ها، براونی ها و میله ها امتحان کنید. شکلات شیری ذوب شده را در فراستینگ، پودینگ و سس و موارد دیگر استفاده کنید.

شکلات شیری را در جایی قرار ندهید که آب شود یا خیلی سرد شود.

بهتر است در ظرف دربسته و دور از نور مستقیم خورشید در دمای اتاق یا در فضای کمی خنک نگهداری شود.

برای حفظ طراوت، شکلات سفید را قبل از بستن در پلاستیک یا کاغذ روغنی بپیچید.

شکلات

یک افسانه رایج در مورد شکلات سفید این است که واقعا شکلات نیست. این بیانیه در بسیاری از حساب‌ها نادرست است، به‌ویژه وقتی صحبت از شیرینی‌ فروشی‌ های قانونی می‌شود.

استانداردهایی برای شکلات شیری مانند شکلات های سفید و تلخ وجود دارد سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام می کند که تمام شکلات های سفید واقعی باید حداقل 20 درصد کره کاکائو داشته باشند.

گفته می شود، شرکت های تولید آب نبات وجود دارند که محصولی شبیه شکلات شیری می سازند که در واقع شکلات نیست.

اگر این آب نبات ها در ایالات متحده ساخته شوند، نمی توان آنها را به عنوان شکلات برچسب گذاری کرد.

برای اطمینان از واقعی بودن شکلات سفید موجود، مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید.

شکلات شیری معمولا حاوی مواد جامد کاکائو یا نوک کاکائو نیست، وجهه ای از میوه کاکائویی که به شکلات های دیگر رنگ قهوه ای خاص خود را می دهد.

با این حال، شکلات شیری حاوی دو ماده اصلی دیگر شکلات، شکر و کره کاکائو است.